Potpisan Kolektivni ugovor za zaposlene u Gradskoj knjižnici i čitaonici Požega


Kategorija: Općenito
Potpisan Kolektivni ugovor za zaposlene u Gradskoj knjižnici i čitaonici Požega

18.12.2013. potpisani su Kolektivni ugovori za zaposlene u gradskoj upravi i ustanovama čiji osnivač je Grad Požega. Kolektivni ugovori potpisani su na za razdoblje od dvije godine.

- Drago mi je da smo u ovo predbožićno blagdansko vrijeme potpisali kolektivni ugovor. Zahvaljujem se jednoj i drugoj strani na razumijevanju i dogovoru. Drago mi je da smo uspjeli prevladati sve razlike i postići zadovoljavajuće rješenje – naglasio je Boris Pleša, predsjednik Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika RH, koji je kolektivni ugovor potpisao za sindikat zaposlenih u ustanovama Grada Požege, koji se odnosi i na djelatnike Knjižnice te i za djelatnike u gradskoj upravi.

U ime Sindilkalne podružnice Gradske knjižnice i čitaonice Požege Kolektivni ugovor za zaposlene u ustanovama Grada Požege potpisale su i ravnateljica Aleksandra Pavlović, Irena Jurković, sindikalna povjerenica.

- Mislimo da je ovo jedan korak dobre volje i sa strane sindikata i sa strane nas u Gradu kako bismo ovu godinu premostili i pronašli jedan način da to bude podnošljivo, a onda ćemo uz bolje prilike u Požegi i uz više potencijala moći razgovarati o nekakvim drugim stvarima koje se tiču statusa zaposlenih - rekao je gradonačelnik Neferović.