Najčitatelj 2017.


Kategorija: Općenito
Najčitatelj 2017.

15.12.2017. nagradili smo naše Najčitatelje. Naši najvjerniji članovi nagrađeni su u deset kategorija, a ove godine tu su još tri nove kategorije jer su nagrađeni i najčitatelji stacionara u Jakšiću, Kaptolu i Velikoj.

Najčitatelji dječjeg odjela su najmlađa Ela Petranović, predškolski uzrast Bartol Zrinščak, školski uzrast Tara Matijević, pobjednica  Nacionalnog kviza za poticanje čitanja Ramona Bilić i pobjednica ljetnog facebook foto natječaja „ Moj godišnji s knjigom“ Lucija Adžić. Najvjerniji član knjižnice je Marija Živković, a najvjerniju obitelj čine Kladuio, Tajana te Ivan i Luka De Marco. Najčitateljica  Odjela za odrasle je Silva Mihalj-Živković, a najslušatelj Glazbenog odjela je Elizabeta Štancl. Najčitatelj Studijskog odjela i čitaonice je Ines Citković.

U kategoriji suradnje s gradskim institucijama ove je godine nagrada otišla Turističkoj zajednici Grada Požege, a najčitateljice stacionara Jakšić, Kaptol i Velika su Sara Miloš, Lea Klinčić i Vjera Marinić. Svi nagrađeni na dar su dobili knjige i godišnju članarinu.

 

Iz medija:

Proglašeni najčitatelji Gradske knjižnice i čitaonice

Proglašeni „Najčitatelji 2017.“ Gradske knjižnice i čitaonice Požega

Nagrađeni najvjerniji korisnici Knjižnice i čitaonice Požega u 2017. godini

Nagrađeni najvjerniji korisnici u 2017. godini