Print this page

Događanja

Izložba povodom 7. tjedna psihologije


Kategorija: Odjel za odrasle
Izložba povodom 7. tjedna psihologije

Gradska knjižnica i čitaonica Požega njeguje uspješnu suradnju s Društvom psihologa naše Županije i stoga prati sva zbivanja vezana za isto.

Povodom 7. Tjedna psihologije (17.-23.02.2014.) postavljena je u izlozima Odjela za odrasle izložba knjiga iz fonda  Knjižnice iz područja psihologije. Izložbu postavila voditeljica, Mirjana Franculić dipl.knjiž.

Budući da Gradska knjižnica raspolaže s bogatim fondom knjiga iz svih područja znanosti vrlo je važno naglasiti da su upravo knjige iz područja psihologije, po godišnjoj statistici za 2013. godinu, najposuđivanije knjige struke; ističemo 2525 posuđenih knjiga. Politika nabave Gradske knjižnice temeljena je između ostalog  na potražnji samih korisnika, stoga se prati naklada knjiga iz područja interesa.Tema izložbe je ujedno i najtraženija građa, tj. knjige iz tzv. popularne psihologije. Psihologija namijenjena širokim masama, laicima i onima koji posežu za  knjigom  tražeći samopomoć, moć pozitivnog mišljenja, psihologiju komunikacije, razumijevanje, toleranciju, ljubavi i sl.

Sve knjige se  mogu se posuditi na Odjelu za odrasle Gradske knjižnice i čitaonice Požega po završetku izložbe.

Za Vas smo izdvojili:

  1. Sandra Anne Taylor: Tajne uspjeha
  2. Brenda Shoshana: Bez straha
  3. Johnmarshall Reeve: Razumijevanje motivacije i emocija
  4. Alex Pattakos: Zatočenici vlastitih misli
  5. Mike Robbins: Budite svoji
  6. Rhonda Byrne: Moć
  7. Rhonda Byrne: Magija
  8. Michael Heppell: Okrenite ploču, okrenite sebe
  9. Stephen Briers: Teen anđeli
  10. Katie Byron: Voljeti to što jest

 

Fotogalerija