Print this page

Događanja

Fotonatječaj "Knjiga svaki dan"


Kategorija: Općenito
Fotonatječaj

Napravite fotografski portret osobe koja čita i sudjelujte u foto natječaju 'Knjiga svaki dan' Gradske knjižnice i čitaonice Požega koji je otvoren od 5. ožujka do 1. travnja 2015. godine.

Najuspješnija tri autora dobivaju vrijedne nagrade, a pedesetak odabranih fotografija ide na izložbu koja će biti otvorena u Noći knjige, 23. travnja, u prostorima požeške Gradske knjižnice.

Svi zainteresirani autori trebaju kroz fotografiju prikazati čitanje kao svakodnevnu aktivnost, kao potrebu, užitak ili hobi, uz naglasak na izražajnost modela, a njihove će radove vrednovati Povjerenstvo u sastavu: Damir Hoyka (fotograf), Snježa Mekić Delić (slikarica), Magdalena Došen (prof. likovnih umjetnosti), Drago Komarić (fotograf) i Aleksandra Pavlović kao predstavnica organizatora. Autore triju najboljih fotografija čekaju vrijedne nagrade. U natječaju mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske.

 

Izložba u Noći knjige

 

Uz to, Povjerenstvo će odabrati i pedesetak drugih fotografija koje će organizator prirediti i postaviti za izložbu koja će biti otvorena u Noći knjige 2015., 23. travnja, u prostorima Gradske knjižnice i čitaonice u Požegi. Svi autori čiji su radovi uvršteni u izložbu bit će pozvani na otvorenje izložbe te će im biti uručeno priznanje. U Noći knjige se tradicionalno očekuje velik broj posjetitelja u požeškoj Gradskoj knjižnici.

 

Više informacija o natječaju i uvjetima prijave, možete pronaći ovdje

Iz medija:

Foto natječaj - Knjiga svaki dan

Foto natječaj "Knjiga svaki dan"

Knjiga svaki dan - foto natječaj i izložba u Noći knjige

Otvoren foto natječaj "Knjiga svaki dan"

Foto natječaj “Knjiga svaki dan”

Foto natječaj Knjiga svaki dan

Foto natječaj - Knjiga svaki dan

Knjiga svaki dan, foto natječaj i izložba u Noći knjige