Print this page

Događanja

Najčitatelji 2016.


Kategorija: Općenito
Najčitatelji 2016.

19.12.2016. dodijelii smo nagrade naši najvjernijim čitateljima. Ovogodišnji najmlađi najčitatelj je Max Vukušić koji ima samo 16 mjeseci, ali redovno sa svoja starija dva brata posjećuje knjižnicu. Nagradu mu je uručio Vedran Neferović, gradonačelnik Grada Požege.

Najčitatelji su proglašeni u deset kategorija. Nika Budimlić dobila je nagradu u kategoriji predškolskog uzrasta, dok je u kategoriji školskog uzrasta najbolja bila Nina Pavić, učenica 6. razreda OŠ Antuna Kanižlića. Gordana Jurišić je najčitateljica Odjela za odrasle, Goran Dragičević je naslušatelj Glazbenog odjela, a najčitatelj novina i časopisa Studijskog odjela je Petar Glavaš, učenik 4. razreda Katoličke gimnazije.

Za uspješnu suradnju tijekom godine nagrađena je Ekonomska škola u Požegi. Najvjernija obitelj čitatelja je obitelj Lojber iz Požege, dok je titula najvjernije čitateljice Gradske knjižnice i čitaonice pripala Željki Čorc. Elena Jug, učenica 7. razreda OŠ Antuna Kanižlića, dobila je nagradu za sudjelovanje u nacionalnom kvizu za poticanje čitanja.

Iz medija:

Nagrađeni najčitatelji Gradske knjižnice i čitaonice

Proglašeni najčitatelji u 2016. godini

Nagrađeni najčitatelji požeške Gradske knjižnice i čitaonice

Dobitnik nagrade ¨Najčitatelj beba¨ je Max Vukušić sa 16 mjeseci