Print this page

Događanja

Rezultati foto natječaja Knjiga svaki dan 2019.


Kategorija: Općenito
Rezultati foto natječaja Knjiga svaki dan 2019.

U natječaju koji je trajao od 01. ožujka do 10. travnja 2019. sudjelovalo je 126 autora s ukupno 349 prijavljenih fotografija. Tema natječaja je bila Fotoilustracija.

Prema ocjenama prosudbenog povjerenstva u sastavu Damir Hoyka, Marina Vujčić, Alis Marić i Aleksandra Šutalo nagrađeni su sljedeći autori i fotografije:

1. mjesto
Neda Rački, Zagreb

za fotografiju Povratak Sherlocka Holmesa / Gary Lovisi

2. mjesto
Đoko Glušica, Rijeka

za fotografiju Starac i more / Ernest Hemingway

3. mjesto
Aleksandar Gospić, Zadar

za fotografiju Bilježnica / Nicholas Sparks

Prema izboru predsjednice prosudbenog povjerenstva Aleksandre Šutalo za izložbu Fotoilustracija izabrani su sljedeći autori i fotografije: Popis svih odabranih fotografija za KSD izložbu "Fotoilustracija"

Izložba fotografija "Fotoilustracija" iz foto natječaja Knjiga svaki dan 2019. bit će otvorena 23. travnja 2019. u okviru programa Noć knjige u Gradskoj knjižnici i čitaonici Požega. Na otvorenju izložbe bit će organizirano i uručivanje nagrada nagrađenim autorima te priznanja autorima čiji su radovi uvršteni u izložbu.

Čestitamo nagrađenima i odabranima za izložbu, a svima se zahvaljujemo na sudjelovanju! Izrazito velik broj dobrih fotografija i zanimljivih ideja. Hvala vam!

Otvorenje izložbe – 23. travnja 2019. u 21:00 u Gradskoj knjižnici i čitaonici Požega u okviru programa Noći knjige.  (14.04.2019.)

Fotogalerija